Deponeringsskåp för återlämning av nycklar

Säker deponering av nycklar

Deponering av nycklar på ett korrekt och säkert sätt

Vi har några olika lösningar för deponering av nycklar genom vägg. Dels vår lite kraftigare SN-Dropsafe som tidigare var certifierad enligt SSF 3492 och dels vårt lite enklare SN-Depsafe. Båda lösningarna är framtagna för att man på ett enkelt sätt skall kunna lämna tillbaka t.ex. bilnycklar utan att behöva gå in i lokalerna.

Båda lösningarna består av ett deponeringsrör och ett mottagarskåp och det finns olika längder på rören samt även på skåpet där nycklarna landar.

Utöver våra specifikt framtagna nyckeldeponeringsskåp SN-Dropsafe och SN-Depsafe kan vi även erbjuda inbrottsklassade och certifierade lösningar för nyckeldeponering enligt EN 1143-2.

Dessa certifierade deponeringsskåp finns i 3 olika storlekar och är samtliga utrustade med förlängde deponeringsagregat vilket gör att man kan deponera nycklar genom yttervägg. Kontakta oss gärna om ni vill ha mer uppgifter om våra certifierade lösningar.

 

SN-Depsafe 2

SN-Depsafe

SN-Depsafe är vår lite enklare lösning för säker deponering och förvaring av nycklar. Mottagarskåpet på insidan är ett kraftigt stålskåp tillverkat i 3 mm stålplåt utrustat med fiskskydd och uttag för montering av oval cylinder. Det innebär att man kan använda samma nyckelsystem som man har i fastigheten i övrigt.

Mottagarskåpet har följande utvändiga mått i mm (h*b*d) 400*300*150 och en vikt om 15 kg.

Vi har två längder av genomföringsstoser, dels med en längd av 500 mm som passar väggar upp till 270 mm samt en längd om 700 mm som passar väggar upp till 420 mm.

Nyckelskåp SS3492-2010

SN-Dropsafe

SN-Dropsafe utvecklades för som totallösning svara till kraven på SSF 3492 klassning både vad gäller själva deponeringen samt skåpet där nycklarna hamnar. Konstruktionen idag är exakt densamma, men lösningen är idag inte certifierad.

Man kan välja fler olika modeller av invändigt mottagarskåp, men vanligast är att man använder vårt SN 100 med nyckellås. Mottagarskåpet levereras som standard med nyckellås, men kan även utrustas med elektroniskt kodlås för enklare hantering.

Läs mer

Kontakta Secura för att få reda på vilka produkter som skulle passa er