Brandsäkert skåp hemma

Är du ute efter ett brandsäkert skåp för att förvara dokument hemma? Secura är ett svenskt familjeföretag med anor så långt tillbaka som till 1940-talet och erbjuder flera olika sorters brandsäkra skåp som passar lika bra i hemmet som på kontoret. 

Brandsäkra skåp i hemmet

Att ha ett brandsäkert skåp hemma är en förutsättning för att kunna förvara arkiv och dokument på ett så riskfritt sätt som möjligt. Dessutom är det viktigt att skåpen är designade för att ha i en hemmamiljö – det vill säga, att de även bör vara designade och anpassade för användning de dagar då det inte brinner. Ett givet val för många som vill ta sina arkiv i förvar är dokumentskåp att förvara A4-pärmar i. För maximal säkerhet bör de naturligtvis också vara brandklassade.  

Brandsäkert skåp hemma & på kontoret från Secura

Är du ute efter ett brandsäkert skåp? Hemma eller på kontoret, oavsett användningsområde har Secura produkten som passar dig. Med flera generationers erfarenhet besitter vi spetskompetens inom alla typer av förvaringsskåp, brandskåp inkluderade. Välkommen att kontakta oss för att ta reda på vilka skåp som skulle passa just dina behov.