Låsbart dokumentskåp

Dokumentskåp är den typ av skåp som ofta är förstahandsvalet när det är dags att skydda olika typer av dokument från obehörig åtkomst och brandolyckor. Allra oftast är det dock A4-pärmar som förvaras. Men vilka låsalternativ finns för dokumentskåpen? Så här håller vi på Secura dina pärmar i säkert förvar i våra låsbara dokumentskåp! 

1. Låsbart dokumentskåp med nyckellås

Fungerar det bra för er organisation, eller för dig i hemmet, att låsa dokumentskåpet med en nyckel kan vi erbjuda detta. Våra brandklassade dokumentskåp har nämligen ofta nyckellås installerat som standard. Flera av de låsbara dokumentskåpen har dock istället kodlås.

2. Låsbart dokumentskåp med kodlås

Securas SMP-serie, bland annat, har kodlås installerade som standard. Vilken kod ni vill använda för att låsa upp väljer ni helt själva. 

3. Låsbart dokumentskåp med låsbar låda och kodlås

För maximalt skydd mot att obehöriga ska få tillgång till materialet bör ni välja SDA-serien, som erbjuder både en låsbara låda inuti skåpet, med nyckel, samt även ett eletroniskt kodlås som standard. Välkomna att höra av er till Secura för att ta reda på vilka förvaringslösningar som passar er bäst.