Hur flyttar man ett kassaskåp?

Att flytta ett kassaskåp kan vara vanskligare än man kan tro. Ska man ta hjälp av ett proffs eller går det bra att göra själv?

Flytta kassaskåp själv – en tung affär

Beroende på vilket kassaskåp du har i ditt hem eller på ditt företag kan det väga väldigt mycket. Större kassaskåp kan ha en vikt på flera hundra kg. Detta medför inte bara att materiella ting, såsom golv, väggar och möblemang tar skada, utan även att ni som lyfter kan få fysiska men. Därför rekommenderar Secura alltid att man tar hjälp av ett specialiserat företag när man flyttar kassaskåp

Hur man flyttar kassaskåp med Secura

När du investerar säkerhetsskåp från Secura kan du, förutom att få marknadens mest kvalitativa kassaskåp som motsvarar just dina behov, även alltid räkna med att ett proffs hjälper dig att komma till rätta. Vi erbjuder en stor mängd av arkivskåp, stöldskyddsskåp och brandsäkra skåp och vår specialitet består i att ta fram en komplett förvaringslösning för dig med de olika typ av förvaringsskåp som passar din verksamhet. Dessutom kan vi naturligtvis Välkommen att kontakta oss på Secura för råd när du ska flytta ett kassaskåp eller ett annat slags skåp.