Ny modell i SA serien

Vårt senaste tillskott till vår storsäljande SA-serie är ett mindre skåp som vänder sig till de som har lite mindre förvaringsbehov. SA 210 har samma höjd om SA 330 men är smalare vilket gör att den lättare att placera direkt vid arbetsplatsen. Skåpet rymmer 24 stående A4 pärmar fördelat på tre höjder om vardera 8 pärmar. Högst upp finns ett överutrymme där man kan lägga in det som man just nu arbetar med, lösa handlingar, block och liknande. Det finns olika inredningar så som utdragbara hängmappsramar, arbetsskivor, låsbara fack, bokstöd mm som man kan få monterat från fabrik eller komplettera med senare vart efter behoven förändras. Skåpet har som standard högerhängd dörr och levereras med nyckellås i handtaget precis som de övriga modellerna i SA-serien.

Som tillval finns olika varianter av elektroniska kodlås eller säkrare nyckellås. Vi beräknar att ha SA 210 leveransklar i slutet av Oktober som det ser ut idag. Ps. Skåpen kan även levereras i andra färger!

brandsäkra dokumentskåp och arkivskåp modell SA 210 som är lackerade i Ral 9002brandsäkra dokumentskåp och arkivskåp modell SA 210 som är lackerade i Ral 9002

Fler nyheter