Securas nya prislista för 2021

Nu lanserar vi vår nya prislista som börjar gälla 1 januari 2021. Som tidigare innehåller den största delen av vårt standardsortiment inom säker förvaring, vilket innebär skåp för skydd av handlingar och data, inbrottsklassade skåp, skåp för brandfarlig vara samt även rena förvaringsskåp utan klassning.

Årets prislista innehåller också en hel del nyheter:

datamediaskåp

SKD-serien som innefattar 5 st olika storlekar av datamediaskåp med brandklass 120 Diskette samt med inbrottsklass S1 och S2 enligt EN 14450-1

brand- och inbrottsklassade skåp

S2 Privat-serien som består av 2 st mindre modeller av brand- och inbrottsklassade skåp perfekta för hemmet.

dokumentskåp

SKP serien som innefattar 5 st storlekar av dokumentskåp med brandklass 120 P enligt NT Fire 017 samt inbrottsklassade S1 och S2 enligt EN 14450.

gasolskåp

 

HAG serien som består av 4 olika storlekar av gasolskåp utvecklade för att svara till kraven på EI 60 avskild förvaring och rymma upp till 8 st stående P45 gasoltuber.

Utöver ovan nyheter lanserar vi även en  ny serie av brandsäkra laddningsskåp för litiumbatterier. Skåpen finns med i prislistan på sidan 32, men det saknas ännu bilder och även priser på de mer avancerade lösningarna. Detta återkommer vi om inom kort.

Kontakta oss gärna om ni vill att vi skickar prislistan per post, alternativt kan ni ladda hem den här: PRISLISTA 2021

Fler nyheter