Secura Sweden AB blir asecos AB

Secura Sweden AB blir asecos AB       

Vi har härmed glädjen att meddela att asecos GmbH per den 1 januari 2023 förvärvar Secura Sweden AB, och byter i samband med det namn på företaget till asecos AB.

Asecos GmbH är världens ledande tillverkare av EN 14470-1,2 godkända skåp för säker förvaring och hantering av brandfarliga ämnen, med huvudkontor och produktion i Gründau, Tyskland. Asecos omfattande sortiment innehåller bl.a. brandklassade kemikalieskåp enligt EN 14470-1, brandklassade gasskåp enligt EN 14470-2, brandklassade batteriskåp enligt EN 14470-1 och EN 1363-1, ventilerade arbetsstationer för hantering av farliga ämnen, dragskåp, sorbenter, nödduschar, säkerhetscontainrar, rökkabiner, luftrenare, recirkulationsfilter och mycket mer. Hela produktportföljen och mer information om asecos GmbH finns på www.asecos.se

Vårt nuvarande sortiment av brand- och inbrottsklassade skåp kommer naturligtvis att finnas kvar, och vi kommer att fortsätta att utveckla, producera och sälja dessa under produktnamnet Secura. Precis som tidigare finner ni också alla våra Secura produkter på vår hemsida www.secura.se

I och med sammanslagningen av asecos och Securas sortiment, kommer via att kunna erbjuda er som återförsäljare/kund tillgång till ett av marknadens bredaste sortiment av lösningar för säker och trygg förvaring.

Rent praktiskt byter vi endast namn på företaget, övriga uppgifter så som organisationsnummer, bank- och betalnings uppgifter, telefon- och kontaktuppgifter är samma som tidigare. Vår nuvarande personal kommer att finnas kvar, men för att kunna ge er den bästa supporten och expertisen på hela vårt nya sortiment, kommer vi också välkomna ytterligare resurser inom kort.

Vi ser fram emot ett spännande år tillsammans, och är tacksamma för att ni kontaktar oss om det uppstår några frågor.

 

Med vänliga hälsningar
asecos AB
Rickard Dahlstedt (VD)

Fler nyheter