Säkerhetsskåp med kodlås

Är du eller ditt företag ute efter säkerhetsskåp med kodlås? Nedan följer en kort översikt av de säkerhetsskåp med elektroniska kodlås som erbjuds på Secura, Sveriges ledande företag inom klassade förvaringslösningar.

Securas kodlåsutrustade säkerhetsskåp

SS-serien – skydd för stöldbegärliga varor

Säkerhetsskåpen i Securas SS-serie är ett utmärkt val för dig som behöver förvara stöldbegärliga produkter och utrustning. För er som behöver förvara cigaretter på ett läger och inte vill riskera att råka ut för stöld passar de särskilt bra, då det i skåpen får plats upp till 450 cigarettlimpor. Som standard låses säkerhetsskåpen med nycklar, men vi utrustar dem gärna även med kodlås. 

SSV-serien – med laddning för datorer och mobiltelefoner

I SSV-serien hittar du säkerhetsskåpen med kodlås för verksamheten som behöver kunna förvara olika sorters datorer och mobiler – samtidigt som de laddas. Detta görs möjligt tack vare de fyra luftventiler som finns i skåpen, och de går alltså också att utrusta med kodlås. 

SNH-serien – nyckelskåpen som skyddar med kodlås

För ett att hitta ett nyckelskåp som garanterar säkerhet bör du vända dig till SNH-serien. I skåpen som tillhör den kan du förvara upp till 473 nycklar, tryggt och säkert. De är utrustade med kolvlåsning som standard men kan, förutom kodlås, även levereras med larm med en seismisk sensor.  

Behöver företaget eller hemmet andra typer av förvaringslösningar? Hör av dig till oss på Secura och låt oss ta fram en komplett uppsättning skåp som passar dina önskemål.