Ta bort dålig lukt i skåp – 3 tips!

Illaluktande skåp och garderober är inget som passar i varken hem eller företag idag. Så hur får man bort oönskade odörer på bästa sätt? Här är tre tips du behöver veta för att ta bort dålig lukt i skåp!

Ta bort dålig lukt i skåp – Tips 1

Fukt är något som kan få otrevliga lukter att uppstå i stängd utrymmen såsom skåp. Att använda absorberande komponenter som ris, kaffesump och bikarbonat kan därför både ta bort dålig lukt och förebygga den. 

Ta bort dålig lukt i skåp – Tips 2

Citronjuice är ett desinficerande och naturligt hjälpmedel för dig som behöver få bort doft från ett skåp eller en garderob. Blanda färskpressad citronjuice med varmt vatten och gnugga insidan av skåpet med en trasa, helst i mikrofiber, och låt sedan dörren till skåpet stå öppen för att blandningen ska få torka. 

Ta bort dålig lukt i skåp – Tips 3

Gör som farmor! Torkad lavendel kan ta bort mögeldoft och även motverka dess uppkomst. 

Säkerhetsskåp för all förvaring från Secura

På Secura är vi experter på alla slags kassaskåp – garanterat utan någon otrevlig lukt. Vare sig du behöver förvara värdesaker, brandsäkra dokument eller ha brandfarlig vätska och gas har vi produkterna för dig. Dessutom tar vi ofta fram helhetslösningar för förvaring till organisationer och företag, utifrån deras behov.