Brandavskiljande skåp med glasdörr – 3 fördelar!

SGS460-2

Brandavskiljande skåp med glasdörr från Securas SGS-serie.

Inom handeln krävs speciella typer av säkra förvaringslösningar. Produkterna behöver dels visas upp ett smidigt sätt, samtidigt som potentiellt farliga varor behöver förvaras på ett tryggt sätt för att inte skada miljön eller människorna i närheten vid en eventuell olycka. Allt detta hjälper ett brandavskiljande skåp med glasdörr till med. Läs om dess tre främsta fördelar!

1. Brandavskiljande skåp med glasdörr exponerar varorna

På Secura designar och producerar vi brandavskiljande skåp med glasdörr som kan användas i all sorters handel, eftersom varorna där visas upp för potentiella kunder på bästa sätt.

2. Brandavskiljande skåp med glasdörr lyser upp

Securas brandavskiljande skåp med glasdörr kan kompletteras med LED-belysning. Två LED-stripes monteras då längs med skåpets båda långsidor för en optimerad exponeringsupplevelse. Dessutom döljs båda kablar och transformator bakom snyggt och smidigt bakom täckplåtar, så att skåpets vackra design bibehålls.

3. Brandavskiljande skåp med glasdörr skyddar vid brand

Våra brandavskiljande skåp med glasdörr är samtliga godkända för förvaring av brandfarliga vätskor och aerosoler, tack vare sin brandklassning. Detta möjliggör förvaringen brandfarliga vätskor offentligt samt evakuering av samtliga närvarande om en brandolycka en dag skulle inträffa.

Brandavskiljande skåp med glasdörr hos Secura

Våra brandavskiljande skåp med glasdörr i SGS-serien är en av våra bästsäljare. Kontakta oss om du vill veta mer eller behöver hjälp att att fram en komplett förvaringslösning för din arbetsplats.